Ons verhaal

Bij PuurGondisch geloven we dat eten lekker maar bovenal ook goed voor je moet zijn. Wij staan voor echt en eerlijk eten. Natuurvoeding zoals het bedoelt is, een eerlijke cent voor de boer en een humane behandeling voor het dier. Natuurvoeding omdat het echt voedt. Voeding voor je lijf is belangrijk, het is de diesel van je motor. Om deze draaiende te houden is gezond eten zonder onnodige toevoegingen van belang. Wij maken dan ook geen gebruik van toevoegingen in onze gerechten. Geen e-nummers, geen kunstmatige zoetstoffen, geen hormonen, geen onnatuurlijke kleur en geurstoffen, geen transvetten. Eigenlijk alleen  herkenbare producten en het liefst onverpakt. 

 Jennifer 

'De drijvende kracht achter PuurGondisch, dat ben ik! Mijn doel is iedereen kennis laten
maken met de kracht van natuurvoeding. Ik ben een idealist, wel met beide benen op de grond. Maar een betere wereld begint bij jezelf. Graag wil ik oud worden en vitaal blijven, willen we dat niet allemaal? Voor mij gaat dat gepaard met liefde voor familie en vrienden om me heen, Bourgondisch genietend, van het kleine, en van gezonde voeding. Met liefde zorgen voor je lijf. Zorgen voor de mensen om mij heen, degene waar ik van hou en voor degenen van wie zij houden. Voor jou, jouw familie, jouw vrienden en jouw gezin. Om samen te genieten van al het moois dat er te beleven is en al het lekkers dat er te proeven valt. In de vorm van PuurGondisch betekent dit dat ik vertrouw op de kundigheid van de boer waar we inkopen, de bodem waar onze wortels vandaan komen en op de kip die haar verse eitjes legt. Soms zijn de appeltjes zoet en dan weer wat zuur. We blijven proeven, proeven tot in perfectie. Soms smaakt een gerechtje net iets anders dan gisteren, dat is de natuur, dat is pure onbewerkte voeding. Ervaar wat liefdevol bereide, eerlijke voeding met je doet. Want zorgen voor je lijf, dat is pas stoer.'

FLUITEND DE LENTE IN

Dat wil jij toch ook?  

De zon gaat weer schijnen, de lente komt er aan! Tijd voor een voorjaarsschoonmaak! En dan niet alleen je huis, je kledingkast en je tuin lente klaar maken, maar juist je lijf!  Onze 3-daage sapkuur zorgt er voor dat jij je topfit zal voelen en schoon de lente in gaat. Kijk voor meer informatie op Facebook.