Ons verhaal

PuurGondisch is een health-food organisatie die de wereld graag wat groener maakt. Met veel liefde voor natuur en mens bereiden wij de lekkerste gerechten. Bij PuurGondisch eet je echt, onbewerkt eten met  een hoge voedingswaarde.

We werken alleen met streekproducten in hun eigen oorspronkelijke vorm. Geen pakjes, zakjes en voorgesneden groenten en vlees. Maar vers fruit, sappige smoothies, voedzame sapjes, oergranen barstensvol voedingswaarde, kleurrijke en soms misvormde groenten. Kortom, echt eten waarbij de voedingswaardes nog zoveel mogelijk intact zijn.

 

Jennifer

JenniferDe drijvende kracht achter PuurGondisch, dat ben ik! Mijn doel is iedereen kennis laten maken met de kracht van natuurvoeding. Ik ben een idealist, wel met beide benen op de grond. Maar een betere wereld begint bij jezelf. Graag wil ik oud worden en vitaal blijven, willen we dat niet allemaal? Voor mij gaat dat gepaard met liefde voor familie en vrienden om me heen, Bourgondisch genietend, van het kleine, en van gezonde voeding. Met liefde zorgen voor je lijf. Zorgen voor de mensen om mij heen, degene waar ik van hou en voor degenen van wie zij houden. Voor jou, jouw familie, jouw vrienden en jouw gezin. Om samen te genieten van al het moois dat er te beleven is en al het lekkers dat er te proeven valt. In de vorm van PuurGondisch betekent dit dat ik vertrouw op de kundigheid van de boer waar we inkopen, de bodem waar onze wortels vandaan komen en op de kip die haar verse eitjes legt. Soms zijn de appeltjes zoet en dan weer wat zuur. We blijven proeven, proeven tot in perfectie. Soms smaakt een gerechtje net iets anders dan gisteren, dat is de natuur, dat is pure onbewerkte voeding. Ervaar wat liefdevol bereide, eerlijke voeding met je doet. Want zorgen voor je lijf, dat is pas stoer.