Wat wij doen

Bij PuurGondisch kan je terecht voor uitlopende wensen. Hieronder vind je een greep uit onze werkzaamheden. Heb je een ander verzoek of idee? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we werken graag samen en denken mee!  

Ons assortiment stellen wij met zorg samen. We werken samen met de natuur en ons aanbod is daarom ook wisselend, net als de seizoenen. Alles is puur en eerlijk, zoals voeding hoort te zijn. Wij gaan terug naar de basis waar groenten en fruit, heerlijk vers en altijd biologisch, de norm zijn.  

Tevens maken we geen gebruik van geraffineerde suikers en e-nummers. Graag houden we rekening met verschillende allergieën en/of leefwijzen, om die  reden vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan glutenvrij en/of vegan gebak. Wil of mag je iets niet eten, we zijn creatief en denken graag met je mee.

FLUITEND DE LENTE IN

Dat wil jij toch ook?  

De zon gaat weer schijnen, de lente komt er aan! Tijd voor een voorjaarsschoonmaak! En dan niet alleen je huis, je kledingkast en je tuin lente klaar maken, maar juist je lijf!  Onze 3-daage sapkuur zorgt er voor dat jij je topfit zal voelen en schoon de lente in gaat. Kijk voor meer informatie op Facebook.