Writings

Voedzame rode linzensoep

04/04/2017

Laat voeding je medicijn zijn

“laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” Hippocrates.

Met de winter in aantocht kan je wel wat extra weerstand gebruiken. Veel van deze weerstand kunnen we uit onze voeding halen. Zorg jij goed voor je lijf, zorgt je lijf goed voor jou. Zelf merk ik altijd goed de omslag van warm naar koud weer. Ik krijg koude smoothies met moeite weg, maar eet graag warme havermout of soep als ontbijt. Verwarmend en voedzaam, daar kan je even op teren.  

Met liefde deel ik dan ook het recept van deze stevige rode linzen soep. Boordevol groenten en vitamines. Een echte maaltijd soep, verwarmend, voedend en gewoon heel erg lekker.

Smakelijk!

Gezond eten tijdens je zwangerschap

04/04/2017

Tijdens je zwangerschap is gezond eten van groot belang. Maar zeker niet alleen tijdens. Ook voor en daarna speelt voeding een grote rol.

 

Kickstart je dag

04/04/2017

Creators of Health & PuurGondisch slaan de handen in één

Samen geven wij drie kookworkshops om je op weg te helpen naar jouw gezondste ik. Tijdens deze serie komen de drie hoofdmaaltijden aan bod. Wij leren je met handige tips hoe je snel, makkelijk en gezond kunt eten. En uiteraard mag je alle gekookte gerechten opeten.

Duurzaam & Biologisch cadeaupakket

18/10/2016

Leuk nieuws! PuurGondisch verkoopt ook kerstpakketten. Echt hele leuke, gave, mooie, maar uiteraard ook mega lekkere cadeau- en kerstpakketten. Bomvol lekkere producten én 100% biologisch en duurzaam. Ben je dus ook gewoon goed bezig! Leuk om te geven, of om te krijgen :-)

 

Perpernoten bakken workshop

13/10/2016

Sinterklaas heeft PuurGondisch gevraagd eens mee te denken over een verantwoord pepernoten recept. En die hebben we gemaakt! Maar om voldoende pepernoten te kunnen bakken hebben we jullie hulp nodig.


Glutenvrije wraps

28/09/2016

Onze wraps zijn anders dan ‘normaal’. De meeste mensen zijn hierdoor blij verrast. Het bordje wat je voor je neus krijgt is anders dan verwacht, maar daardoor zeker niet minder lekker.

 

 

 

Het geheime recept...

26/08/2016

Het geheime recept van onze Courgette Brownie! Courgette? Ja echt! Een heerlijk gezond stukje lekkers voor bij de koffie of gewoon zomaar, om lekker van te genieten :-)